Vital Animin - spormineraler til hunde

Vital Animin er en blanding af mikrospormineraler, som vi alle har brug for i vores daglige ernæring.

Vital Animin bruges til støtte ved afhjælpning af smerter ved eksisterende HD og slidgigt, samt som fodertilskud i hele hvalpensVital Animin - spormineraler til hvalpen vækstfase.

Vi giver altid vores tæver Vital Animin fra ca. 2 uger før de skal parres til de er færdige med at die hvalpene, samt yderlige 2-3 uger efter.

Vi har særdeles gode resultater med Vital Animin, som jeg har brugt helt tilbage fra det kom på markedet for ca. 20 år siden. Dengang oplevede særdeles gode reultater på ældre hundes aktiviteter efter bare 3 ugers brug af Vital Animin. Det er selvfølgelig svært at bevise effekten på hvalpe, men en ting er sikkert, det skal ikke og vi taler om virkelig små penge. En bøttte med 500 gr. koster kr. 238,-.

Hvalpen skal have 1 gram pr. 4 kilos legemsvægt, så når man henter hvalpen, vejer de typisk omkring 5 kilo, og det vil så koste godt kr. 2,- om dagen for at give hvalpen optimale vækstbetingelser.

Vital Animin er et patenteret fodertilskud med et højt indhold af sjældne mikrospormineraler, bl.a. de 14 lanthanider. Disse spormineraler er alle nødvendige for en normal udvikling og funktion af organismen.

Vital Animin er ikke tilsat vitaminer og kan derfor anvendes sammen med alle typer foder i den anbefalede dosering.

Vi anbefaler kratigt at bruge Vital Animin i hvalpens første leveår