Hvordan foregår vores opdræt?

 

Hvalpene bliver født i dertil indrettet opvarmet hunderum, hvor tæven kan føde i rolige omgivelser og passe sine hvalpe i ro og fred.

Senere, når hvalpene bliver mere aktive, får de mulighed for at komme ud af kassen og rende rundt i et større rum. Når motorikken er til det, får de adgang til den store udendørs hundegård, til stor førnøjelse for alle. De lærer i 4 ugers alderen at gå ud og ind for at spise og besørge, hvilket gør det ekstremt nemt at få hvalpene renlige når de kommer hjem - de er allerede vant til at skulle udenfor for at besørge.

Derudover inviterer masser af børn og andet godtfolk fra børnehaver og fritidshjem hjem til hvalpene, så de bliver præget og vænnet til at være en del af en større flok, ligesom børn, hvalpekøbere og venner af huset også er flittige gæster. Vi gør meget ud af at præge hvalpene socialt i større flokke.

De bliver i forløbet præsenteret for bl.a. rævehaler og ræveskind for at skærpe sanserne til senere brug. Følger man op dette, får man ikke problemer med at få hunden til at tage ræv senere. Når de starter med at lege med f.eks. en rævehale, er det til stor fornøjelse for ikke kun hvalpene, men også "publikum". En lun forårsdag foran hundegården fyldt med hvalpe der "slås" og leger er bedre end det selv det bedste TV program.

Vi gør alt for at socialiserer hvalpene, så de er bedst forberedt til at komme hjem til deres ny ejer og famile!

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at skrive en mail eller ringe.