Münsterländer hvalpe fra Kennel Fuglevang

Vi har opdrættet Münsterländer i mere end 15 år og vores klare mål er at kunne levere en hund, der både kan begå sig som familiehund i hjemmet til den almindelige jæger, men samtidig være en hund der kan begå sig på selv de mest krævende prøver, som vinderklasser og ikke mindst Fuldbrugsprøven. Læs mere om Hvordan vi avler Münsterländer

Inden vi beslutter os for en hanhund, skal han selvfølgelig bevise han selv har nogle gode egenskaber, men linjerne bag ham skal også være velkendte, så vi kan bedømme ikke kun det enkelte individ, men hele stammen bagved - en stamme vi kender godt. Vi snakker med folk der kender hundene eller får hjælp her til for at danne os et indtryk.

Vores forventninger til alle vores kuld er helt klart at de er sunde, dressurbare så både jægerne og hundesportsfolk kan håndtere hundene og som kan klare opgaverne lige fra den lille simple apportering til Fuldbrugsprøven og vinderklasserne. Vi gør også hvad vi kan for at hvalpene overholder udstillingskravene, så vi holder vores race indenfor normerne.

Når man køber en hund hos os, skal man deltage på et lydigheds- og apporteringskursus i DMK eller en jagtforening og hunden skal HD fotograferes. Vi betaler rekvisitionen til DKK ved HD foto.
 

Der sælges IKKE hunde til folk der ikke går på jagt.