DKK's vinderklasse

Tirsdag d. 25-3 stod den på DKK's Internationale vinderklasse ved Ringsted. Vejret var fint, sol køligt og en tilpas god vind. Der deltog 21 hunde, hvoraf de 3 vak Münsterländere. Udover Nesko deltog Fuglevangs Hector med Henrik Hansen og Fuglevangs Jessie med Jan Heimann.

For Nesko's vedkomne fik vi en drømmestart. Efter bare 2 slag på marken opnår han stand. PÅ ordre går han frem og bringer parhøns på vingerne og er komplet rolig i opfløj og skud. I sit andet slip viser han et tilpas stort og velanalgt søg og han han finder fugle på makkers terræn. En fasan letter lige inden jeg skal give rejseordre, men han er rollig. Jeg var på hold med Henrik og Hector var uheldig med en fasan, men viste ellers et stort anlagt søg, men det blev ikke til mere for Henrik.

Til middag fik vi at vide vi var med over frokost som kat. 1 hund. Jan Heimann var også med, men som kat. 2 hund. Hun havde ikke gået som hun ellers kan, men sådan var det.

Vi fik et slip over middag og her viste Nesko hvad han skulle men fandt ingen fugl. Jan viste i hans 2 slip et bedre søg end tidligere. Alt i alt rakte det til en 3.vinder placering til Nesko, med HP (Hæders Pris = svarende til en 1. pr) og Jan havde arbejdet sig op til en 6. vinder placering.

En god dag og rart at få Nesko på "tavlen" i vinderklassen. Nu gælder det så DMK's vinderklasse på søndag.

Nesko-og-jessie

Nesko nr. 3 fra venstre og Jessie yderst til højre.