Jeg er blevet SNYDT

Jeg blev SNYDT - af en hvalpekøber. Jeg var i dag onsdag d. 14-9 ude og dømme en markprøve i FJD regi. Der var 2 hold, fordelt med 4 unghunde og 20 åben klasse hunde, hvoraf de 3 var Fuglevangs hunde. De var ikke på mit hold og det var nok meget godt.

Vejret var om formiddagen frygteligt, storm og regn vanskeliggjorde betingelserne for hundene. På mit hold foretrak vi taktikken med at lade roerne være fra starten og vente på tørt vejr senere på dagen. På det andet hold gik de i roerne fra starten. Det var den rigtige løsning, for de havde 4 gange fugl i roerne, hvor vi ikke havde nogen på stubmarkerne om formiddagen.

En lang dag var slut og vi vendte tilbage til forsamlingshuset i Eggeslevmagle. Det andet hold var ankommet og jeg var selvfølgelig nysgerrig - hvordan var det gået mine 3 hvalpe? Kenneth var den første jeg mødte, men det var gået ad "helvede" til, jeg måtte gerne tage mit "lort" tilbage. Øv tænkte jeg, men skulle lige høre hvordan det var gået og hvorfor jeg skulle tage "lortet tilbage". Kenneths løgn var egentlig overbevisende, indtil han fik sagt han ikke gad gå i åben klasse mere. Så vidste jeg hvad klokken havde slået, men sagde ikke noget. Jeg fik ikke snakket med Steen Thomsen og Ole Tranberg inden vi skulle afslutte. Jeg havde været ude og træne med Kenneth og vidste han havde styr på det hele, så det var lidt skuffende at høre, selvom han havde fået sin første 1. pr. for godt en uge siden.

Jeg gav Jesper Ibsen med Bob en 2 præmie, det var alt hvad jeg havde på hold 1. Så overtog Leif Anker for hold 2. Jeg havde fået at vide han havde 4 x 1. pr. men til hvem vidste jeg ikke - og dog. Den første gik til en korthåret unghund, fra Kr. Såby. Næste hund: Fuglevangs Kiki, Kenneth Hansen. Mens dommeren læste kritikken op, var Kenneth ved at dø af grin - han havde fået sin 2. første præmie og var nu i vinderklassen - han havde SNYDT MIG!

Men OK, nogle gange kan man leve med at blive snydt. Næste hund var en korthår der også fik 1 præmie. 3. hund, Fuglevangs Jewel med Steen Thomsen. Hvad fand.. tænkte jeg, har han også fået 1. præmie???, Nej, desværre, han fik IFF, øv - ærgerligt. Men der manglede én hund. Sidste hund var Fuglevangs Kanto med Ole Tranbjerg, tidligere Ruhårsmand, nu Münsterländermand - med en første præmie.

Summa summarum - jeg blev SNYDT af Kenneth, men det lever jeg gerne med, for jeg blev faktisk overvældet af deres resultater og måtte selvfølge give en opdrætter øl.

Men et stort tillykke til jer alle 3 herfra.

Eggeslevmagle 2011
Fra venstre: Stten Thomsen, IFF, Kenneth Hansen 1. pr. og i vinderklasse og Ole Tranbjerg 1. pr.